Så tycker våra kunder

För oss tolkar och översättare på Hero Tolk står alltid ni kunder i centrum. Vi gör alltid vår yttersta för att du både ska få valuta för dina pengar och känna dig nöjd vi varje steg av processen när du anlitar oss. Vi arbetar också kontinuerligt för att utveckla våra tjänster och göra dem ännu bättre så att ni får den service ni förtjänar.

Av den anledningen värdesätter vi din åsikt. Som kund hos Hero Tolk har du möjlighet att säga vad du tycker om våra tjänster. På den här sidan kan berätta vad du tycker och läsa vad andra kunder sagt om oss.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Våra kunder
4,3 rating based on 12 345 ratings
Overall rating: 4.3 out of 5 based on 3 reviews.

Snabba och professionella

★★★★★
Hero Tolk hjälpte oss att översätta en serie juridiska dokument vi behövde i samband med ett förvärv, på rekordtid. Resultat var långt över förväntan. Snabbt, proffsigt och mycket bra kommunikation hela vägen. Rekommenderas varmt!
- Ulf Henningsson

Toppkvalitet

★★★★☆
Hero Tolk har alltid levererat översättningar av högsta kvalitet när vi anlitat dem. Genomgående proffsiga i bemötande, kommunikation och leverans. Stort plus för specialkunskaper inom vårt affärsområde.
- Ilhan Mohammed

Hög kvalitet och snabb leverans

★★★★☆
Hero Tolk har hjälpt mitt företag med översättningar av tekniska manualer och processdokument vid ett flertal tillfällen. Översättningar håller högsta kvalitet och levererades i god tid före deadline. En pålitlig översättningsbyrå som varmt rekommenderas för stora som små uppdrag!
- Pehr Andrén