Tolkförmedling av högsta kvalitet

Hero Tolk arbetar med professionell tolkförmedling i Stockholm och hjälper företag och organisationer att få rätt tolk för olika uppdrag.  

Professionell tolkning för myndigheter och företag

Vi arbetar bland annat med Migrationsverket, sjukhus, socialkontor, kommuner och polis. Våra vanligaste kunder är svenska myndigheter i tät kontakt med människor som saknar gemensamt språk.

Tolkförmedlingen används också av advokater och domstolar som behöver tolkar med hög juridisk kompetens – mycket viktigt vid t.ex. asylärenden. Tolkningen behöver vara av högsta klass eftersom många beslut baseras på dessa möten.

Stort nätverk auktoriserade tolkar

Vi har ett brett nätverk av utbildade, auktoriserade tolkar som hanterar alla typer av tolkningar – från samhällstolkning till juridiska tolkningar och svåra migrationsärenden.

Varje uppdrag är unikt och vi vill att du ska få bästa möjliga utfall. När du ska anlita tolk genom oss garanterar och handplockar vi därför den person som är bäst lämpad för uppdraget.

Vi matchar uppdrag och tolk

Om du är osäker på vilken tolk och tolkningstyp som passar ditt syfte bäst hjälper vi dig gärna att matcha rätt person till uppdraget. Det är vi proffs på.

Kurs i tolkanvändning

Är det nytt för dig att anlita tolk? Då rekommenderar vi att du går vår kurs i tolkanvändning. Tillsammans går vi igenom grunderna och vad du ska tänka på vid beställning.

Kontakta oss på tolk@herotolk.com för mer information.

Anpassade helhetslösningar för tolkning

Dina specifika behov som kund är det viktigaste för oss. Vi hjälper dig mer än gärna att ta fram anpassade lösningar för ditt uppdrag.

Under uppdraget har du också en kontaktperson från Hero Tolk som ser till att ni har det ni behöver och önskar.

Kontakttolkning

Tolken sitter tillsammans med handläggaren och klienten i ett rum och tolkar det som sägs med lite fördröjning.

Telefontolkning

Tolken utför uppdraget över telefon, vanligt vid akuta ärenden. Metoden är både miljövänlig och kostnadseffektiv och ger tillgång till många kompetenta tolkar över hela Sverige.

Videotolkning

Tolken arbetar via videolänk i realtid, antingen i ett anpassat rum hos kunden eller i ett rum med rätt utrustning på förmedlingen.

Beskriv uppdraget du vill ha hjälp med så anpassar vi tolkningstyp och tolk specifikt för dina behov.

Kvalitetscertifierad verksamhet

Vi sätter högt värde på att vidareutbilda, kompetensutveckla och handleda våra tolkar och översättare. Vår verksamhet är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015 och vi arbetar hela tiden med att förbättra våra processer för att rekrytera nya duktiga tolkar.

Kontakta oss idag!


Dela: