En översättningsbyrå med lång erfarenhet

Hero Tolk är en översättningsbyrå med kontor i Stockholm som hjälper dig med översättningar av högsta kvalitet. I över 40 år har vi arbetat mot offentlig och privat verksamhet med översättningar och andra språktjänster.

Översättningstjänster av högsta kvalitet

Vår vision är att erbjuda översättningstjänster med bästa fackkompetens och av hög service. Vi arbetar för att kunna ge dig marknadens bästa, mest prisvärda språktjänster och hanterar alla branscher: oavsett om uppdraget gäller en årsredovisning, IT-manual eller ett juridiskt dokument hjälper vi dig gärna.

Vi är vana att arbeta mot snäva deadlines och klarar tuffa leveranskrav: som kund ska du kunna fokusera på ditt arbete och vara trygg i att översättningarna levereras i tid.

Marknadens bästa översättare

Tack vare branschens mest kompetenta översättare kan vi leverera översättningar av högsta möjliga kvalitet.

Över tid har vi lyckats bygga upp ett stabilt nätverk av professionella språkleverantörer som inte bara är specialister inom sitt modersmål utan också inom sina olika ämnesområden. Till uppdragen handplockar vi rätt person beroende på typ av text, ämnesområde och målgrupp.

Auktoriserade översättningar

Vi utför auktoriserade översättningar på över 50 olika språk – bland annat engelska, tyska, franska, ryska, norska, danska, finska, kinesiska, arabiska och persiska.

Våra auktoriserade översättare kan bestyrka översättningar av avtal, intyg, personbevis, årsredovisningar, juridiska handlingar och liknande dokument.

Teknisk spetskompetens

Vi jobbar med den senaste tekniken vid översättningar och strävar alltid efter att erbjuda de mest kostnads- och tidseffektiva lösningarna:

Alla översatta texter går att lägga upp i kundunika databaser med översättningsminne. Det kan spara dig mycket pengar vid kommande översättningsuppdrag:  nya texter matchas mot tidigare och den specifika terminologi som du föredrar finns bevarad.

Våra översättningsverktyg hanterar alla filformat, till exempel Indesign, xml, html, pdf, word, excel, xliff och ppt.

Tjänster inom layout och grafisk design

Vi hjälper dig gärna med layout och grafisk design för översättningar av till exempel manualer, annonser och broschyrer. Vårt team av duktiga projektledare, översättare och grafiker ser till att resultatet blir lika snyggt som originalet.

Kvalitet och sekretess

Hero Tolk översättningsbyrå är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015. Våra översättare och projektledare arbetar alltid under tystnadsplikt och strikt sekretess.


Dela: