Kvalificerad översättning svenska till spanska

Översättning från svenska till spanska

Letar du efter en kompetent spansk översättare? Då har du kommit helt rätt! Hero tolk är heltäckande inom språktjänster och erbjuder utöver tolkningstjänster även översättningar.

Vikten av att professionell översättning till spanska

Omkring 460 miljoner människor världen över har spanska som modersmål. Spanskan är internationellt viktig och räknas som ett av de fem största språken i världen.

Om du driver bolag eller gör affärer med spansktalande länder kan det vara en idé att se över dina texter med jämna mellanrum. Språkliga missar eller material som inte anpassats till den specifika marknaden kan göra att potentiella samarbetspartners eller kunder får en missvisande bild av er verksamhet.

Vi rekommenderar alltid att ha copy på lokalt språk om du är ett internationellt bolag. Det skapar en trygghet och en igenkänningsfaktor för kunden. Hero Tolk är översättningsbyrå med fokus på kvalitet och lång erfarenhet av översättning till och från spanska. Våra översättare är inte bara språkexperter utan hjälper även gärna till med anpassning utifrån ett kulturellt och tonalitetsperspektiv.

Målgruppsanpassad översättning till spanska

Låt Hero Tolk hjälpa dig att översätta från svenska till spanska
Har du en text som behöver översättas från svenska till spanska kan vi hjälpa dig! I vårt nätverk av kompetenta översättare finns massor av kunskap, förutom språkliga även också gällande tonalitet, målgruppsanpassning och sökmotoroptimering.

Då vi har kunskap inom många olika områden ser vi till att matcha dig med någon i vårt nätverk som har erfarenhet från just din bransch.

Våra översättare har spanska som modersmål

Alla våra spanska översättare har spanska som modersmål. Det är för att du som beställare ska känna dig trygg med att översättningen håller samma kvalité som originaltexten.

Behöver du hjälp med att skriva om eller bearbeta befintlig text hjälper vi naturligtvis till med det också. Kontakta oss på info@heroeurope.com så återkommer vi med ett prisförslag.

Kort fakta om spanska språket:

  • Av de som har spanska som modersmål bor en majoritet, omkring 90%, i central- och sydamerika.
  • Spanskan är det största av de romanska språken
  • 21 länder i världen har spanska som sitt officiella språk
  • Spanskan spås bli allt mer populär och intresset för att lära sig spanska som ett andra- och tredjespråk ökar.