Professionell översättning från svenska till ryska

Vi på Hero Tolk är en modern översättningsbyrå med spetskompetens inom facköversättning. Med över 40 års erfarenhet kan du lita på att vi alltid levererar vad vi lovar.

Hero Tolk erbjuder bland annat översättningar från ryska till svenska.

Översätt ditt innehåll till ryska och nå 144 miljoner potentiella kunder

Anlita en professionell översättare som hjälper er med texterna! På så vis kan ni lägga tid på er kärnverksamhet och känna er trygga med att texterna håller samma kvalité som på originalspråket. Rysk översättning blir allt vanligare och vi har flera kompetenta översättare i vårt nätverk som är redo att ta sig an ditt uppdrag.

Ett exempel på när översättning är a och o är vid en expansion utomlands. Att växa globalt ställer stora krav på målgruppsanpassning och där är översättning en av de viktigaste faktorerna.

Självklart finns det flera andra situationer då du är i behov av professionell översättning och vi tar oss an de flesta typer av texter – produktbeskrivningar, tekniska specifikationer eller juridiska handlingar.

Vi matchar dig med passande översättare

När du gör en förfrågan om översättning matchar vi dig med en skribent som har tidigare erfarenhet från din bransch för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Alla personer i vårt nätverk översätter till sitt modersmål. I ett vanligt uppdrag ingår en korrekturläsning innan texterna levereras till er.

Hero Tolk kan hjälpa till inom många olika kategorier och ämnesområden. Våra kunder är alltifrån privata företag till myndigheter och statliga bolag.

Kort fakta om ryska språket:

  • Ryskan är det största slaviska språket och är närmast besläktat med vitryska och ukrainska.
  • Ryska talas främst i och omkring de områden som tidigare tillhörde Sovjetunionen – Ukraina, Kazakstan, Vitryssland och Baltikum.
  • Förutom Rysslands 144 miljoner invånare beräknas ytterligare 120 miljoner ha ryskan som andraspråk.
  • Språket skrivs med det kyrilliska alfabetet.