Nyheter

Hero Tolk tecknar stort avtal med Kammarkollegiet

Hero Tolk AB har efter Kammarkollegiets upphandling av tolktjänster tecknat ramavtal som leverantör nummer ett i 16 av 21 regioner (och som nummer två i övriga fem regioner). Det totala kontraktsvärdet är uppskattat till 190 miljoner kronor..

Läs mer

Hero Tolk ensam leverantör av tolktjänster till Härryda kommun

Hero Tolk har den 1:a februari tecknat avtal med Härryda Kommun som ensam leverantör av tolktjänster. Arbetar du som tolk eller översättare i regionen och vill jobba för oss? Skicka gärna en intresseanmälan till info@herotolk.se eller ring os..

Läs mer

Hero Tolk certifierade enligt ISO 9001:2015

Hero Tolk har efter uppgraderingsrevision den 31:a januari utan anmärkning fått sitt certifikat uppgraderat till nya standarden 9001:2015. Vi är väldigt glada att få detta kvitto på vårt kvalitetsarbete, och vi kommer att fortsätta verka för..

Läs mer

Hero Tolk tecknar avtal med Österåker, Norrtälje och Vallentuna Kommun

Hero Tolk har i dagarna tecknat ramavtal som leverantör av tolktjänster för skärgårdskommunerna Österåker och Norrtälje samt Vallentuna kommun. Arbetar du som tolk i regionen och vill jobba för oss? Skicka en intresseanmälan till info@he..

Läs mer

Hero Tolk tecknar avtal med Växjö Kommun

Hero Tolk har i dagarna tecknat ramavtal som leverantör av tolktjänster för Växjö kommun. Visste ni att Växjö fick ta emot EU-kommissionens utmärkelse ”European Green Leaf Award 2018” i somras för deras miljöarbete? Priset går till en..

Läs mer

Hero Tolk tecknar ramavtal med Ängelholms och Örkelljunga kommun.

Hero Tolk har idag tecknat ramavtal som ensam leverantör av tolktjänster för Ängelholms och Örkelljunga kommun. Vi ser fram emot gott samarbete och är glada att utöka vår kundbas i Skåne ytterligare. Arbetar du som tolk i regionen och vil..

Läs mer

Hero Tolk tecknar tre ny ramavtal i mars.

Hero Tolk har under mars månad tecknat tre nya ramavtal med Hylte kommun, Kramfors kommun och Gävleborgs Landsting. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot ett bra samarbete, samt att kunna erbjuda våra duktiga tolkar och översättares t..

Läs mer

Möte om tolkutbildning i Eskilstuna

Informationstillfälle  Är du intresserad av att få veta mer om yrket som tolk? Den 2 november kl 14.00 informerar utbildningsanordnare och företag om vad det krävs för kompetens samt vad det innebär att arbeta som tolk. Plats: Arb..

Läs mer

Hero Tolk etablerar sig i Finland

Hero Tolk AS förvärvade den 1 augusti samtliga aktier i finska företaget Helsingin Tulkkipalvelut Oy. Helsingin Tulkkipalvelut Oy är en av de ledande språkföretagen i Finland och har funnits i över 13 år. Hero Tolk är ett företag i Hero Gr..

Läs mer