Nyheter

TolkChat – En digital gemenskap för tolkar

Kära tolkar Detta är svåra tider för de flesta av oss, och vi vet inte hur lång tid det kommer ta innan det blir bättre. Vi vet att många av er är rädda för att ni eller någon ni håller nära skall bli sjuka. De flesta av er är säker..

Läs mer

Distanstolk via Microsoft Teams

I förbindelse med utvecklingen av coronaviruset i Sverige önskar Hero Tolk uppmana våra kunder att öka användandet av distanstolk (telefon- och videotolk). Vid användning av distanstolk får du tillgång till de mest kvalificerade tolkarna och..

Läs mer

Beställ tolk via webbportalen eller skicka ett e-postmeddelande

Hero Tolk fortsätter vår verksamhet som normalt, men kommer tillfälligt att ha något minskad bemanning vid vår växel. För att beställa en tolk under normal kontorstid, vänligen registrera din beställning via webbportalen eller skicka ett..

Läs mer

God jul och gott nytt år!

Drifstörningar hos Tele2 påverkar vår telefoni

Vår operatör Tele2 har drabbats av störningar i sina nät. Detta påverkar vår telefoni och och ni som ringer in till oss kan uppleva störningar i form av nedkopplade samtal eller svårighet att komma fram till oss. Då även Tele2:s mobilkunder..

Läs mer

Hero Tolk miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015

Hero Tolk har efter revision i februari kompletterat vårt kvalitetsledningssystem som är certifierat enligt ISO 9001:2015, med ett miljöledningssystem som nu är certifierat enligt ISO 14001:2015. Hero Tolk har länge jobbat med att leverera vå..

Läs mer

Hero Tolk byter system – eventuella störningar

Idag den 7:e maj går Hero Tolk över på ett nytt, mer effektivt bokningssystem. Detta kan medföra eventuella störningar och lite längre kötider än normalt. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar hårt för hålla störningarna på en minimini..

Läs mer

Vill du bli en av våra anställda tolkar? Hero Tolk söker fast anställda tolkar till vårt callcenter.

Hero Tolk AB anställer nu tolkar som ska arbeta med telefon- och/eller platstolkningar , i första hand från vårt callcenter i Stockholm. Även tolkar som kan arbeta på distans/hemifrån på andra orter är av intresse. Jobbeskrivning H..

Läs mer

Hero Tolk flyttar till nya lokaler

På grund av Hero Tolks snabba tillväxt har vi växt ur våra lokaler på Torsgatan. Därför flyttar vi den 11:e mars till en ny, större modern lokal på Sibyllegatan 81 på Östermalm, som är bättre anpassad för våra behov. Kom gärna förbi..

Läs mer

Hero Tolk tecknar stort avtal med Kammarkollegiet

Hero Tolk AB har efter Kammarkollegiets upphandling av tolktjänster tecknat ramavtal som leverantör nummer ett i 16 av 21 regioner (och som nummer två i övriga fem regioner). Det totala kontraktsvärdet är uppskattat till 190 miljoner kronor..

Läs mer