Nyheter

Strömavbrott på kontoret i Stockholm!

Ett omfattande strömavbrott på Östermalm drabbar Hero Tolks huvudkontor. Därför är det för närvarande stora störningar i vår telefoni och vissa IT-funktioner. Vi hoppas att detta är snabbt åtgärdat och att vi kommer igång så fort so..

Läs mer

Drifstörningar hos Tele2 påverkar vår telefoni

Vår operatör Tele2 har drabbats av störningar i sina nät. Detta påverkar vår telefoni och och ni som ringer in till oss kan uppleva störningar i form av nedkopplade samtal eller svårighet att komma fram till oss. Då även Tele2:s mobilkunder..

Läs mer

Hero Tolk miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015

Hero Tolk har efter revision i februari kompletterat vårt kvalitetsledningssystem som är certifierat enligt ISO 9001:2015, med ett miljöledningssystem som nu är certifierat enligt ISO 14001:2015. Hero Tolk har länge jobbat med att leverera vå..

Läs mer

Hero Tolk byter system – eventuella störningar

Idag den 7:e maj går Hero Tolk över på ett nytt, mer effektivt bokningssystem. Detta kan medföra eventuella störningar och lite längre kötider än normalt. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar hårt för hålla störningarna på en minimini..

Läs mer

Vill du bli en av våra anställda tolkar? Hero Tolk söker fast anställda tolkar till vårt callcenter.

Hero Tolk AB anställer nu tolkar som ska arbeta med telefon- och/eller platstolkningar , i första hand från vårt callcenter i Stockholm. Även tolkar som kan arbeta på distans/hemifrån på andra orter är av intresse. Jobbeskrivning H..

Läs mer

Hero Tolk flyttar till nya lokaler

På grund av Hero Tolks snabba tillväxt har vi växt ur våra lokaler på Torsgatan. Därför flyttar vi den 11:e mars till en ny, större modern lokal på Sibyllegatan 81 på Östermalm, som är bättre anpassad för våra behov. Kom gärna förbi..

Läs mer

Hero Tolk tecknar stort avtal med Kammarkollegiet

Hero Tolk AB har efter Kammarkollegiets upphandling av tolktjänster tecknat ramavtal som leverantör nummer ett i 16 av 21 regioner (och som nummer två i övriga fem regioner). Det totala kontraktsvärdet är uppskattat till 190 miljoner kronor..

Läs mer

Hero Tolk ensam leverantör av tolktjänster till Härryda kommun

Hero Tolk har den 1:a februari tecknat avtal med Härryda Kommun som ensam leverantör av tolktjänster. Arbetar du som tolk eller översättare i regionen och vill jobba för oss? Skicka gärna en intresseanmälan till info@herotolk.se eller ring os..

Läs mer

Hero Tolk certifierade enligt ISO 9001:2015

Hero Tolk har efter uppgraderingsrevision den 31:a januari utan anmärkning fått sitt certifikat uppgraderat till nya standarden 9001:2015. Vi är väldigt glada att få detta kvitto på vårt kvalitetsarbete, och vi kommer att fortsätta verka för..

Läs mer

Hero Tolk tecknar avtal med Österåker, Norrtälje och Vallentuna Kommun

Hero Tolk har i dagarna tecknat ramavtal som leverantör av tolktjänster för skärgårdskommunerna Österåker och Norrtälje samt Vallentuna kommun. Arbetar du som tolk i regionen och vill jobba för oss? Skicka en intresseanmälan till info@he..

Läs mer