Hero Tolk – Tolkförmedling i Stockholm erbjuder er tolkar till de flesta språk med högsta kvalité.

Vilken tolk ska jag anlita?

Om du är osäker vilken typ av tolk du är i behov av så hjälper vår tolkförmedling i Stockholm er gärna med att matcha rätt tolk till just ditt uppdrag. Hero Tolk arbetar med tolkförmedling i Stockholm och hjälper dagligen företag, advokater och myndigheter varje dag med att förse dem med rätt tolk för deras uppdrag.

 

Våra kunder

Hero Tolk arbetar med tolkförmedling i Stockholm och våra mest frekventa kunder är svenska myndigheter som dagligen är i kontakt med människor som inte talar ett gemensamt språk. Hero Tolks kunder som behöver tolkförmedling i Stockholm är bland annat migrationsverket, sjukhus, socialkontor, kommuner och polis med flera. Men tolkförmedlingen används även av advokater och domstolar, så att de får rätt tolk med hög juridisk kompetens. Det är mycket viktigt vid t.ex. asylärenden att tolkningen är av högsta klass, då stor del av besluten baseras på dessa möten.

 

Är det första gången ni använder tolk?

Om ni aldrig har använt er av en tolk tidigare och har beställt tolk från vår tolkförmedling i Stockholm så rekommenderar vi er starkt att gå vår kurs i tolkanvändning. Där går vi igenom grunderna och vad man ska tänka på i samband med att man beställer tolk. Är ni intresserade av att höra mer om denna kurs, kontakta vår verksamhetschef Dzejla Abdulahovic på mail dzejla@herotolk.se för mer information.

 

Hur arbetar Hero Tolk med tolkförmedling i Stockholm?

Hero Tolk handplockar den bästa tolken till varje uppdrag. Vi har ett brett nätverk av utbildade och auktoriserade tolkar som hanterar samtliga typer av tolkningar, allt från samhällstolkning till juridiska tolkningar och svåra migrationsärenden. När ni bokar tolk via vår tolkförmedling i Stockholm så garanterar vi dig som kund den bäst lämpade tolken för just ditt uppdrag. Vidareutbildning, kompetensutveckling och handledning av våra tolkar och översättare är viktiga för Hero Tolk. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2008 och jobbar med ständig förbättring av våra processer och rekrytering av nya duktiga tolkar.

 

Helhetslösningar

När man arbetar med tolkförmedling i Stockholm så anser vi att det är mycket viktigt att komma med helhetslösningar till kunderna. Allt som ni kan tänkas behöva kommer vår kontaktperson att förse er med. Vi hjälper dig gärna med skrädarsydda lösningar för just ditt ärende/uppdrag.

 

Vanligaste typer av tolkning
Kontaktolkning
– Tolken sitter med handläggaren och klienten i rummet och tolkar det som sägs med viss fördröjning.

Telefontolkning – Tolken utför sitt uppdrag över telefon, vanligt vid akuta uppdrag. Denna form av tolkning är både miljövänligt och kostnadseffektivt, samt att det ger dig som kund tillgång till fler kompetenta tolkar över hela Sverige.

Videotolkning – Tolken tolkar via videolänk i realtid, antingen i anpassat rum hos kunden eller i ett rum på förmedlingen med rätt utrustning för ändamålet.

 

När ni beskriver ert uppdrag för vår tolkförmedling i Stockholm så hjälper vi gärna dig med att anpassa vilken typ av tolkning och tolk som just passar dina behov. Kontakta oss idag!


Dela: