Översättningsbyrå

Hero Tolk är en översättningsbyrå i Stockholm som hjälper dig med översättningar av absolut högsta kvalitet. Låt oss bli din samarbetspartner för alla era översättningar och språktjänster, vi har lång erfarenhet av att leverera kvalitativa översättningar till både den offentliga och privata sektorn och har hjälpt företag, advokater, olika organisationer samt statliga myndigheter med flera i över 40 år med deras översättningsbehov. Vår översättningsbyrå är också certifierad enligt kvalitetsstandarden ISO 9001:2008.

Våra tjänster

Vår vision som översättningsbyrå är att erbjuda våra kunder översättningstjänster med hög servicenivå och högsta fackkompetens. Även om din översättning gäller en årsredovisning, IT-manual eller ett juridiskt dokument så kan vi hjälpa dig, då vi hanterar samtliga branscher och segment.

Med marknadens mest kompetenta översättare till vårt förfogande erbjuder vi våra kunder översättningar av högsta möjliga kvalitet, samtidigt som vi som översättningsbyrå arbetar för att vi ska ha marknadens bästa och mest prisvärda språktjänster.

Marknadens bästa översättare

Hero Tolk översättningsbyrå har under 40 års tid i branschen byggt upp ett kvalitetssäkrat nätverk av kompetenta och erfarna språkleverantörer. Våra översättare är inte bara specialister inom sitt modersmål utan också inom sina respektive ämnesområden. Vi som översättningsbyrå samt våra översättare är vana att arbeta mot tighta deadlines och klarar även de tuffaste leveranskraven. Allt för att du som kund ska kunna fokusera på ditt arbete och tryggt känna att dina översättningar levereras i tid och med högsta kvalitet och service.

Vi matchar inte enbart översättare efter språkkombination utan vi handplockar rätt översättare även efter vilken typ av text, uppdragets ämnesområde, vilken målgrupp som texten/uppdraget är för/ämnar.

Auktoriserade översättningar

Vi hjälper ofta våra kunder med auktoriserade översättningar. På Hero Tolk översättningsbyrå jobbar vi med auktoriserade översättare som kan bestyrka översättningar av avtal, intyg, personbevis, årsredovisningar olika typer av juridiska handlingar och liknande dokument.

Vi samarbetar med flera auktoriserade översättare för bland annat språk som engelska, tyska, franska, ryska, norska, danska, finska, kinesiska, arabiska och persiska och flera andra språk. När ni anlitar oss som er översättningsbyrå så får ni tillgång till auktoriserade översättare för över ett 50-tal olika språk.

 

Översättningsbyrå med teknologisk spetskompetens

Hero Tolk översättningsbyrå jobbar också med de senaste översättningsteknologierna. Samtliga översatta texter kan sparas i kundspecifika databaser. Där kan nya texter allieras med tidigare texter, vilket kan innebära kostnadsreduceringar på framtida översättningsuppdrag då vi matchar nya texter mot kundens översättningsminnen. Översättningsminnena hjälper även till med att kundens specifika och föredragna terminologi bevaras.

Hero Tolk översättningsbyrå ligger alltid i framkant med att erbjuda våra kunder de främsta tekniska lösningarna inom översättningsteknologi och verktyg. Vilket gör att du som kund alltid kan känna dig trygg med att vi på Hero Tolk översättningsbyrå jobbar för att ta fram det mest kostnads- och tidseffektiva lösningarna för just ditt behov.

Våra översättningsverktyg hanterar samtliga filformat som exempelvis Indesign, xml, html, pdf, word, excel, xliff, ppt med flera.

DTP/Grafisk design

Hero Tolk översättningsbyrå har även layouttjänster inhouse där vi kan hjälpa dig som kund med grafisk design och layout på dina översättningar av exempelvis manualer, annonser, broschyrer med mera. Vi sätter då ihop ett team av våra duktiga projektledare, översättare samt grafiker för att se till att resultatet blir lika snyggt som ert original.

Kvalitet och sekretess

Hero Tolk översättningsbyrå är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008. Våra översättare och projektledare arbetar alltid under tystnadsplikt och strikt sekretess.


Dela: