Nyheter

Hero Tolk tecknar ramavtal med Ängelholms och Örkelljunga kommun.

Hero Tolk har idag tecknat ramavtal som ensam leverantör av tolktjänster för Ängelholms och Örkelljunga kommun. Vi ser fram emot gott samarbete och är glada att utöka vår kundbas i Skåne ytterligare. Arbetar du som tolk i regionen och vil..

Läs mer

Hero Tolk tecknar tre ny ramavtal i mars.

Hero Tolk har under mars månad tecknat tre nya ramavtal med Hylte kommun, Kramfors kommun och Gävleborgs Landsting. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot ett bra samarbete, samt att kunna erbjuda våra duktiga tolkar och översättares t..

Läs mer

Informationsmöte angående tolkutbildning i Eskilstuna

Informationstillfälle  Är du intresserad av att få veta mer om yrket som tolk? Den 2 november kl 14.00 informerar utbildningsanordnare och företag om vad det krävs för kompetens samt vad det innebär att arbeta som tolk. Plats: Arb..

Läs mer

Hero Tolk etablerar sig i Finland

Hero Tolk AS förvärvade den 1 augusti samtliga aktier i finska företaget Helsingin Tulkkipalvelut Oy. Helsingin Tulkkipalvelut Oy är en av de ledande språkföretagen i Finland och har funnits i över 13 år. Hero Tolk är ett företag i Hero Gr..

Läs mer

Elever sökes till tolkutbildning i Östersund.

Hero Tolk erbjuder en grundutbildning för kontakttolkar i samarbete med Arbetsförmedlingen i Eskilstuna och Östersund. Nu söker vi fler elever till vår tolkutbildning i Östersund. Utbildningen ger dig mycket goda förutsättningar för att arbe..

Läs mer